Samenwerking met Raeda Budget – Uw financiën op orde

Samenwerking met Raeda Budget – Uw financiën op orde

Omdat wij als uitzendbureau steeds vaker zien dat onze uitzendkrachten door wat voor reden dan ook in de financiële problemen zijn geraakt, en vaak door de bomen het bos niet meer zien, zijn wij voor deze groep een samenwerkingsverband aangegaan met een uitzonderlijke Budgetbeheerder nl. Raeda Budget.

Ons vertrouwen in deze Budgetbeheerder is meer dan 100%, ze denken met de cliënt mee, staan altijd voor de cliënt klaar en gaan indien nodig net een stap verder om hulp te bieden.

Met deze hulp kun jij je weer stressloos focussen op je werkzaamheden die je moet uit oefenen voor ons als uitzendbureau, en hoef jij je geen zorgen meer te maken om je financiën.

Wij als uitzendbureau weten dat het vaak heel moeilijk is om deze stap te zetten, schaamte en angst spelen hier een grote rol, maar weet dat je niet de enige bent en dat niemand je zal veroordelen of beoordelen, we zijn allemaal maar mensen en er is goede hulp en een uitweg, en hoe sneller jij je meld hoe sneller jij weer kunt werken aan je toekomst.

Indien je tegen het bovenstaande aanloopt aarzel dan niet en meld je aan zodat je weer de controle over je eigen toekomst en leven krijgt.

Je kunt naar ons toe komen zodat wij er voor kunnen zorgen dat je snel op de goede plaats komt, je mag ook rechtstreeks contact opnemen met Raeda Budget tel: 045-5111056 of email naar info@raedabudget.nl

Je kunt ook op hun website kijken en je daar aanmelden op www.raedabudget.nl

Wij zijn discreet en zullen vertrouwelijk met je informatie omgaan

WACHT NIET TOT HET TE LAAT IS DOOR BIJVOORBEELD LOONBESLAGEN OF NOG ERGER, MELD JE OP TIJD, JE BENT NIET DE ENIGE!!!